0
Domaći fudbal

FOTO: KMF Crvena zvezda

FUTSAL: Zvezda predstavila prvog igrača!

Objavljeno: 26.06.19 u 19:48

KMF Crvena zvezda je danas ozvaničio saradnju sa prvim igračem. Crveno-beli dres na dve godine zadužio je Bojan Popović.

– Velika je čast potpisati za klub kao što je Crvena zvezda, ostvario sam jedan od dečačkih snova. Nadam se da ću igrama doprineti da stignemo do titule državnog prvaka već u premijernoj sezoni. Nositi crveno-beli dres je čast, ali i obaveza pa sa pregršt motiva iščekujem prve utakmice – rekao je Popović koji je u prethodnosj sezoni nosio dres Srpske.

Prvi potpis u najmladjem klubu SD Crvena zvezda obradovao je stratega crveno-belih Miloša Alivodića.

– Veoma mi je drago što je Bojan postao deo novog projekta. Radi se o igraču koji je sa nama od početka, iz perioda KMF Srpske. Radi se o igraču ofanzivnih karakteristika, prepoznatljivom po brzini i driblingu. Do sad se bavio i fudbalom, a od ove sezone, kad se posveti futsalu u potpunosti, očekujem da pruži još više. Voleo bih da ostavi dublji trag u Zvezdinom dresu. – izjavio je Alivodić.

Predsednik crveno-belih, Nemanja Berić takođe je izrazio najviša očekivanja, kako od Popovića tako i od celog tima Crvene zvezde.

– Doletela je prva lasta u crveno-belo gnezdo. Od Bojana se očekuje da bude jedan od nosilaca našeg tima i predvodnik na putu do šampioske krune. Nadam se da će igrama opravdati očekivanja. U pregovorima smo sa još 3-4 igrača čijim bismo angažmanom upotpunili igrački kadar, ali ne bih govorio o imenima dok se posao ne okonča – rekao je Berić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter