2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODGOVOR IZ ZVEZDE: U Finansijskom izveštaju postoje stavke koje ne moramo da platimo…

Objavljeno: 25.06.19 u 19:07

Iz Ljutice Bogdana je stigao odgovor na Finansijski izveštaj APR-a u kom se ističe da je dug Crvene zvezde mnogo veći od navedenih 14.000.000 evra.

Na sajtu APR je objavljen finansijski izveštaj po kome je Crvena zvezda, zaključno sa 31. decembrom 2018. godine, dužna nešto manje od 35.000.000 evra.

Odgovor je ponudio Miloš Petrović, finansijski direktor Crvene zvezde.

– Već smo ranije rekli da finansijski izveštaj sadrzi određene računovodstvene stavke za koje klub neće imati obavezu plaćanja, tako da će i računovodstveni dug kao obračunska kategorija biti veći od realnog novčanog duga – naveo je Petrović.

– Crvena zvezda na današnji dan ima dug od 14 miliona evra, ali i taj dug od 14 miliona ni u kom segmentu ne remeti stabilnost i normalno funkcionisanje našeg kluba – podvukao je on.

0
0

2 Komentara

  1. 20M evra je poreski dug koji je Zvezdi oprostio njezin mecena, a nas veliki vodja.
    Dakle, to ne mora da se placa….realno, i onih 11M evra nece biti iskorisceno za vracanje dugova, ali prepostavljam da ce slican iznos morati oprostiti jos po neki, ako bi hteli da zive i posluju u Srbiji za vreme.najuspesnijeg vladara u novojoj istoriji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter