Na stolu Crvene zvezde je bila ponuda od dva milona evra, a drugi turski superligaš je odustao zbog visoke cene i pazario je u Humskoj.

Specijalni izveštač iz Vindišgarstena – Mirko Marković


Na prvu loptu Crvena zvezda je odbila da proda El Fardu Bena u Tursku, a za krilnog napadača je, kako saznaje HotSport, imala ponudu Bašakšehira. Vicešampion Turske bio je spreman da pojača ponudu na 2,5 miliona evra, ali su dobili odgovor da jedan od najboljih igrača i čovek od poverenja trenera Vladana Milojevića ne moze da napusti ‘Ljutice Bogdana’. I Benu se još ne žuri, njegova želja je da bude na čelu ekipe u novoj evropskoj misiji i da možda rastanak usledi krajem avgusta. Ako se to ne desi spreman je novi ugovor do juna 2021. godine.

I Konja je na listi želja imala Bena, ali su bili limitirani finansijama i brzo su morali da se okrenu novom rešenju, a izbor je pao na Gorana Zakarića iz Partizana. U Humskoj su pristali da zarade 700.000 evra plus bonuse, pošto reprezentativac BIH nije u planovima trenera Save Miloševića.

Crveno-beli završavaju posao oko Tomanea iz Tondele i njegov dolazak se očekuje verovatno sutra, a danas u Beograd bi trebalo da stigne Kanjas, kom je spreman ugovor na dve godine.