Letnji prelazni rok je period kada klubovi prave okosnicu tima koji će izneti takmičarsku godinu. Kruševački superligaš je doveo igrača najvišeg potencijala.

Iz ‘Srpske Atine’ pod Bagdalu stiže mladi reprezentativac Srbije – Aleksandar Mesarović. Dete Vojvodine će naredne dve sezone nositi dres Napretka i sigurno će predstavljati ozbiljnu kariku u veznom redu tima koji predvodi Predrag Rogan.


– Imao sam dve i po ponude od koje je jedna bila od kluba visokog renomea na nivou čitave Evrope. Ipak, u razgovoru sa svojim menadžerima sam odlučio da želim da iskažem sav svoj potencijal na zelenom terenu i kvalitetnim igrama u dresu Napretka ponovo zavredim reprezentativni dres selekcije ispod 21 godine.

Mesarović je u Kruševac stigao iz Vojvodine, kojoj se zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji.

– Zahvaljujem se klubu u kome sam fudbalski stasao – Vojvodini, a rukovodstvu kluba iz Kruševca želim da se odužim pravim i kvalitetniim izdanjem na stadionu Mladost u svrhu dobrih rezultata tima – rekao je dvadesetogodišnji fudbaler ofanzivnih karakteristika, Aleksandar Mesarović po postizanju dogovora sa ekipom Napretka.