1
Domaći fudbal

DNEVNIK SA ZVEZDINIH PRIPREMA: Jak intenzitet, po jednom detalju Zvezda podseća na Bajern (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.19 u 11:54

Ponovo kao pred meč sa Klužom trener Vladan Milojević je održao jak trening.

 (Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena Mirka Markovića).

Trening jakog intenziteta trajao je 105 minuta, a nakon toga Vukanović je vežbao završnicu individualno, dok su deonice istrčavali Stojković i Ebisilijo koji se posle individualnog rada priključio ekipi.

Prvi deo treninga je protekao u radu po grupama, a cilj je bio ubaciti loptu nogom u bure što je vežba koju često primenjuju u Bajernu.

Naporan ritam je nastavljen vežbanjem sa loptom i na kraju je usledio meč na dva gola na skraćenom terenu. Crni su pobedili žute 6:1 (dva gola Jevtovića i Kratovića, po jedan Marina, BenaVukanović je sa druge strane zatresao mrežu) Trening su zbog povrede propustili Pankov (prednja loža) i Savić (problem sa tetivom).

Crveno-beli sutra imaju treći test od 18 časova protiv Apolona i TV prenos vas čeka na kanalu Arena Sport.

 

0
0

1 Komentara

  1. Onaj ko prati Zvezdu, taj je gledao i njene utakmice u grupnoj fazi LŠ, kada smo ostvarili veoma loš plasman uz veoma lošu igru, sa lošom gol razlikom. Nepodeljeno je mišljenja da je jedan broj prvotimaca koji su davali ton ovom fijasku Zvezde, trebalo da budu odstranjeni iz takmičarske ekipe još u januaru, zbog veoma niskog kvaliteta svojih igara. I gle čuda, upravo tim prvotimcima su ponuđeni novi ugovori u januaru i ti igrači su igrali celo proleće u SLS i kupu. Ti igrači su upravo oni koji su davali ton lošoj igri Zvezde tokom celog proleća, kada je Zvezda igrala traljavo, sporo, neborbeno i bez energije! Oni su pokazali svoje limitirane mogućnisti i u finalu kupa! I gle još jednog čuda, upravo su ti isti igrači nosioci igre i u Austriji na pripremama a Milojević se priprema da sa njima napadne kvalifikacije za Evropu! Sad se postavlja pitanje da li mi navijači Zvezde ne znamo šta je fudbal ili je Milojević zalutao u fudbalu?! Kvalifikacije će dati pravi odgovor!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter