0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOPA AMERIKA: E, to je taj Brazil! Venecueli druga pozicija! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.19 u 23:27

Sa setom se sećamo lepršave igre koja je krasila ‘karioke’ u prošlosti, moramo da priznamo da nam je nedostajala.

Nakon dve utakmice u kojima su se Brazilci tražili, konačno su uspeli da se pronađu. 3:0 sa Bolivijom, a potom je usledio remi bez golova sa Venecuelom. Ipak, dobili smo večeras lepršavi Brazil zbog koga svi vole ovu reprezentaciju.

Čekali su Brazilci 12 minuta na pogodak. Kasemiro je uspeo da uđe u peterac i natrči na odbitak nakon kornera Kutinja. Kasemiro je bio najviši u skoku za 1:0. Sedam minuta kasnije Roberto Firmino je solo prodorom otvorio prostor u šesnaestercu. Izašao je jedan na jedan sa golmanom i bez problema je plasirao loptu u praznu mrežu. Everton je imao par minuta kasnije priliku, ali je Pedro Galese odličnio reagovao i sačuvao mrežu. Iskupio se Everton u 32. minutu pobegao je čuvaru, uputio fantastičan udarac i već tada rešio utakmicu trećim golom Brazilaca.

Osam minuta trebalo je vremešnom Daniju Alvešu da u drugom poluvremenu postigne četvrti gol. Nakon prelepe timske akcije izašao je sam pred golmana i poslao loptu pod prečku. Nisu gosti posustajali u nastavku. Brazil je imao nekoliko šansi ali ih nije krunisao sve do 90. minuta Tada je Vilijan pronašao put kraj protivnika i udarcem sa ivice šesnaesterca postavio 5:0. Minut kasnije mogao je da padne i šesti gol. Pedro Galese je uklizao fudbaleru Brazila, a Gabrijel Hesus izveo je kazneni udarac, ipak, nije bio precizan, te je na kraju ostalo 5:0.

U drugom meču Venecuela je savladala Boliviju 3:1 koja nakon tri meča ima isto toliko poraza. Peru se nalazi na trećem mestu, ali kao tim sa najboljim rezultatom su uz Katar obezbedili prolaz dalje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter