0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VREME ZA SVEŽIJE KRAJEVE: Voždovac se seli u Velenje

Objavljeno: 20.06.19 u 15:06

Fudbaleri Voždovca u nedelju putuju na pripreme u Velenje (Slovenija), gde će provesti dve nedelje. Tokom priprema planirano je da Zmajevi odigraju pet kontrolnih mečeva, u kojima će rivali biti ekipe iz Rusije, Rumunije, Malte i iz Slovenije.

Nakon dve nedelje rada u Beogradu, tokom kojih je Radomir Koković, zajedno sa svojim stručnim štabom, započeo „sklapanje kockica“ za nastupajuću sezonu, Zmajevi će se izmestiti iz Beograda i formu brusiti u Sloveniji, u Velenju.

Tokom priprema planirano je da Voždovac odmeri snage sa pet rivala, a imena i datumi odigravanja utakmica su već sada poznati.

Prvi rival u utakmici koja je zakazana za 27. jun biće rumunski prvoligaš, Voluntari.

Nakon toga, 30. juna Zmajevi igraju sa osvajačem Kupa Malte, Balzanijem, koji ove godine takođe učestvuje i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Prvog dana jula Zmajevi izlaze na megdan drugoj ekipi ruskog Krasnodara, a nakon toga slede utakmice sa dve domaće ekipe iz Slovenije, sa ekipom NK Domžale i Rudar Velenje.

Povratak u Beograd planiran je za 7. jul, a nakon toga Zmajevi u prvom kolu Linglong Superlige Srbije dočekuju novopečenog superligaša, ekipu TSC iz Bačke Topole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter