0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA VIŠE DILEME: Zvezda ima novog golmana, uskoro stiže u Austriju!

Objavljeno: 20.06.19 u 09:09

Transfer je dogovoren, a ubrzo se očekuje da u ekipi budu i dva stranca na pozicijama veziste i napadača.

Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena – Mirko Marković

Odlučilo je rukovodstvo Crvene zvezde na čelu sa direktorskim tandemom Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da ubrzaju realizaciju pojačanja, a kako je HotSport najavio pre nekoliko meseci posao je utanačen sa Radnikom iz Surdulice i samo potpis deli Nikolu Vasiljevića od crveno-belog dresa. Završni korak sledi u Beogradu i po planu potencijalni reprezentativac za dan ili dva trebalo bi da stigne u Austriju.

Za sada dovođenje Nikole Vasiljevića nenagoveštava rastanak sa Milanom Borjanom (sa selekcijom Kanade je na Golde kupu) ili rastanak sa Zoranom Popovićem, koji je svoju ulogu odradio perfektno prošle sezone. Po svemu sudeći mladi Aleksandar Stanković će ponovo na kaljenje u Graficar, a ima nagoveštaja da mladi Miloš Gordić napusti klub i ode na jednogodišnju pozajmicu u Tursku za 350.000 evra uz pravo otkupa narednog leta.

Pri kraju je posao sa napadačem Tondele Tomaneom i vezistom Kanjasem iz PAOK-a, koji je završio epizodu u Solunu i načelno je prihvatio da obuče dres Crvene zvezde.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter