Generalni sekretaar Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je prelaznom roku.

OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA IZ VINDIŠGARSTENA – Mirka Mirkovića


 

Zvezdin operativac je nakon što su izvučeni parovi za drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona razgovarao sa novinarima o raznim temama, a neke su se ticale dolazaka novih fudbalera.

Svaki prelazni rok demantujemo sami sebe i ekipi je potrebna sveža krv i dovešćemo tri ili četiri kvalitetna igrača sa kojima smo dugo u razgovoru. Golman, zadnji vezni, levi bek i špic. Neću govoriti o imenima dok posao ne bude završen, rekao je Terzić na početku.

Terzić je nakon toga govorio o mogućim odlascima iz kluba.

– Moguć je odlazak Ebisilija. Blizu su i Savić i Stojković. Odradili su posao i stavili smo korektno obeštećenje i verujem da će naći nove klubove. Jevtović ne može da ide. Za Pavkova i Boaćija ima ponuda ali videćemo. Uvek smo u raskoraku i često moramo da dovedemo igrače pre prodaje.  I za bena ima ponuda.  Za Bena ima ponuda i videćemo. Jovičić i Jovančić ostaju sigurno, kao i Borjan. Dok Čaušić ukoliko ne bude prva opcija može da ide rekao je Terzić i potom se nadovezao o pozajmicama.

Meleg verovatno odlazi na pozajmicu, kao i mladi golman Gordić, koji bi mogao na pozajmicu u Tursku. poručio je Terzić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Terzić je potom kratko prokomentarisao kritike u Javnosti da je Joveljić prodat jeftino u Ajntraht.

– Mi ako budemo slušali svakoga, znamo što je prodat Joveljić, mi smo profesionalci i donosimo prave odluke i smatram da pojedine kritike nisu dobronamerne. Od transfera živimo i bezbolniji je odlazak Joveljića nego nosioca igre. Zaradili smo na transferima 26 miliona evra. Dobili smo za sada od Jovića 1,8, Joveljića 4 i Terzića 1,7 miliona evra.

O mladim igračima Terzić je rekao…

– Gledali smo Krstovića dugo, mislim da će dobiti priliku. Očekujem da bude pogodak. Ima tu mladih i na njima je da se pokažu rekao je Terzić.