1
Domaći fudbal

Vojvodina još uvek nema trenera, ali se "lale" dovode dobra pojačanja za novu sezonu. 

NIŠTA OD POVRATKA NA ČAIR: Nikola Drinčić oblači crveno-beli dres!

Objavljeno: 19.06.19 u 09:25

Vojvodina još uvek nema trenera, ali se „lale“ dovode dobra pojačanja za novu sezonu. 

Iako su se na Čairu nadali da bi ostankom Nenada Lalatovića na klupi mogli da ubede iskusnog vezistu da ostane na Čairu, to se nije dogodilo.

Tridesetčetvorogodišnji  Drinčić će se u sredu priključiti novim saigračima na Zlatiboru. Vojvodina je u sezonama za nama pokušavala da privoli Drinčića da potpiše za klub, ali im to do ove nije pošlo za rukom. Ekipa iz Novog Sada još nema trenera, ali izgleda da je uprava kluba predstavila dobru ideju o tome kako bi Vojvodina trebalo da izgleda u narednoj sezoni, te je pored nekoliko domaćih, ali i inostranih ponuda Drinčić odlučio da obuče crveno-beli dres.

U protekloj sezoni Nikola Drinčić nastupao je u dresu Radničkog, gde je od prvog trenutka pobrao simpatije navijača i veoma brzo poneo kapitensku traku.

Drinčiću će Vojvodina biti trinesti klub u karijeri.

FOTO: STARSPORT 

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HVALA NA POVERENJU! 

0
0

1 Komentara

  1. Extra pojacanje!!! Jos Robsona,, Kerkeza,Lambulica,Vucica,Petrovica,N’diajea,Zlatanovica i Tumbu ili Pavketa za sefa a Kosana za disu i Vosa novi sampion 2019//2020!!! Uzdravlje!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter