Igrač je načelno prihvatio uslove i ukoliko sve bude po planu uskoro stiže u Beograd na potpis ugovora i priključiće se ekipi u Austriji.

Izgleda da je suđeno da u novoj sezoni Crvena zvezda u ekipi ima Španca, a izgleda da će treća sreća biti uspešan posao za šampiona Srbije.


Kako saznaje HotSport konačan izbor veziste spao je na Hoze Kanjasa (32), koji je posle završetka sezone nakon tri godine slobodan da bez obeštećenja napusti PAOK.

Crveno-beli su poslali ponudu bivšem igraču Betisa, Espanjola i Svonsija koju je momak iz Hereza načelno prihvatio i sledi završan čin. Ukoliko bude sve po planu ubrzo sledi dolazak u Beograd na potpis ugovora i zatim će se priključiti ekipi na pripremama u Austriji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Posao se privodi kraju sa levim bekom Havezom iz Egipta i Tomaneom. Portugalski napadač dolazi iz Tondele, a klubovi su izgleda utanačili posao.

Posle EP za mlade plan je da se sa Olimpijakosom postigne dogovor za Lazara Ranđelovica što je kompletan spisak pojačanja za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona uz Radovana Pankova, koji je stigao iz Radničkog iz Niša.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.