Crvena zvezda bi u Austriji trebalo da popuni sva mesta stranaca, ekipa mora biti kompletirana do starta kvlafikacija za Ligu šampiona.

Polako se kompletiraju redovi Crvene zvezde posle produženog odmora za Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića, a ekipa se posle rada na Zlatiboru i slobodnog dana seli u Austriju. Baza je ista kao i lane u okolini Linca, koja se posrećila prošle sezone ulaskom u Ligu šampiona i da se eventualni podvig ponovi potrebna su pojačanja. Na skeneru su tri pozicije i za dve se radi uveliko tako da bi novajlije trebalo da budu deo tima od starta kvalfikacija u Evropi.


Poziciju levog beka pokriva Milan Rodić, ali ima otvorena vrata da ode u slučaju ponude iz inostranstva, a kao zamena izabran je Egipćanin Karim Hafez, ali još nije sve utanačeno za momka sa kojim je trener Vladan Milojević sarađivao u Omoniji sa Kipra.

Priča sa napadačem Tomaneom je najbliža realizaciji u narednih nekoliko dana, a posle prodaje Dejana Joveljića u Ajntraht ima se dovoljno novca.

Na kraju posle Lorenca Ebesilija potreban je vezista i pored igrača Remsa Roma, koji ima 35 godina, postoje još dve opcije, mada na ovoj poziciji Vladan Milojević ima rešenja i sa odlukom se neće žuriti. Sutra je žreb za kvlafikacije Lige šampiona u Nionu, kada bi trebalo da budu poznata prva dva rivala u novoj evropskoj misiji i od rezultata zavise potezi u drugoj polovini juna.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.