0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Katar šokirao Paragvajce (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.19 u 23:37

U drugom meču ‘B’ grupe na Kopa Amerika u Brazilu, Paragvaj i ‘vajld-kard’ tim Katar igrali su nerešeno 2:2 (1:0).

Katar je u ekspanziji, otkada je ova zemlja bogata naftom dobila domaćinstvo Svetskog prvenstva 2022. godine beleži samo sjajne rezultate. Zimus je na Azijskom kupu osvojila prvo mesto, a sada je napravila pravo izneneđenje, igrala je 2:2 sa Paragvajom.

Igrao se 3. miunut kada je Pedro Miguel Koreia igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Paragvaj dobio penal. Siguran sa ‘bele tačke’ bio je veteran Kardozo – 1:0. Katar je do izjednačenja mogao u 16. minutu, ali je Almoez šutirao preko gola.

Katar je nastavio sa ofanzivom, a u 25. minutu Salman se našao na travi u kaznenom prostoru Paragvaja, ali sudija Haro iz Perua nije pokazao na penal. Do kraja prvog dela igre Paragvaj je imao dve dobre šanse, ai je pokušaje Pereza i Balbuena odbranio Al Šeb. Sa druge strane Katar je zapretio preko Almoeza, ali se istakao i drugi čuvar mreže Fernadnez.

U 51. minutu sevnula je kontra Paragvaja, Almiron je uposlio Kardoza, ovaj pogodio, ali je sudija posle signala iz VAR sobe taj pogodak poništio zbog ofsajda. Samo tri minuta kasnije Paragvaj je ponovio isto, strelac je bio Gonzales, ovoga puta verifikovano od sudija – 2:0.

Činilo se da je Katar ‘mrtav’, ali je Almoez postigao evrogol za 2:1. Paragvaj se nesvesno povukao i ubrzo dobio još jedan gol. Afif je u 77. minutu uposlio Čučija, a ovaj je uz dosta sreće pogodio za konačnih – 2:2.

B GRUPA – PRVO KOLO:

Argentina – Kolumbija 0:2
Paragvaj – Katar 2:2

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter