6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda bez pojačanja iz prošle sezone i sledi kraćenje spiska za Austriju

Objavljeno: 16.06.19 u 09:38

Postignut je dogovor da usledi rastanak posle godinu dana saradnje, a vezista na odmoru čeka novi angažman.

Nisu se poklopile kockice i očekivano je da Crvena zvezda i Lorenco Ebisilijo krenu svojim putem nakon godinu dana saradnje. Holanđanin se nije pojavio na startu priprema, pa je zatim kašnjenje opravdavao smrtnim slučajem u porodici, ali će posle razgovora sa čelnicima šampiona Srbije i menadžmentom, kako saznaje HotSport potražiti novi klub.

I kada je takav zajednički stav nema potrebe da vezista bude sa ekipom koja se sutra posle dana odmora seli na drugi deo priprema u Austriju. Postoje dve ekipe zainteresovane za Ebisilija i crveno-beli samo žele da povrate uloženu sumu koja je iznosila 500.000 evra kada je dolazio iz Apoela.

Trener Vladan Milojević sprema i kraćenje spiska tako da pojedini igrači, koji su bili na Zlatiboru ostaju u Beogradu. Pominje se dolazak napadača Tomanea, a prioritet su levi bek i vezista tako da kada se podvuče crta pred otvaranje kvalifikacija za ligu šampiona takmičarski pogon treba da brojji 23 igrača i tri golmana što je optimalan broj za rad na treninzima.

Zapratite nas na Instagramu – HVALA NA POVERENJU

0
0

6 Komentara

  1. Sa ovoliko dovedenih igraca od kojih su skoro svi boli promasaj zvezda ne moze da obezbedi budzet.sa ovim timom nece proci ni prvi krug,jer kolicina srece koju smo imali prosle godine desi se samo jednom u zivotu.setite se ovih reci posle prvog kola.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ko onda vrati Zvezdu iz mrtvih kad,,po ovim forumašima“,dobro ne rade posao lnudi koji vode Zvezdu? Šta bi tek pričali da je Zvezda bila treća u Srbiji i da se nije plasirala ni u ligu Evrope? Zvezda je prije tri godine otpisana-pred gašenjem. Ali razumijem ja ove kritičare,oni ne vole Zvezdu i ne odgovara im ovaj uspeh,jer Zvezda će i letos,pametnim potezima rukovodstva,obezbediti budžet za normalno funkcionisanje klube i više se ne zadužuje.

    0
    0
    Odgovori
    • Nekad podrzavam ovog kradljivca NIK-a, a nekad mu se smejem! Ovde je polovichno u pravu!
      Ebicilio, jednostavno nije pokazao sav svoj potencijal i potrebno je da ode! Veljko Nikolic je odlichan talenat i nadam se da ce dobiti shansu u ekipi!

      0
      0
      Odgovori
  3. Kada Crvena zvezda dovede promašene investKafua, Sumailiju i Boaćija koji je samo izvodio penale, i na njih potroši milione traže se opravdanja. Za Ebisilija se nisu slokockice, o Kafuu sene priča i ne smije, Sumailija se nije snašao i tako dalje. O Sumi iz Partizana se pisalo svaki dan,a dao je Partizanu deset puta više nego Kafu i Zvezdi zajedno. koštao manje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ova saga sa Ebesiliom je dokaz kakav je stručnjak “trener godine”! Zamislite, dao je saglasnost da se u Zvezdu dovede spori i debeljuškasti Ebesilio iz kiprske 86. lige sveta! Onda su servirali ortodoksnu laž da je Ebesilio prošao školu Ajaksa! Važno je koliko neko pruža a ne što he prošao! Celu godinu mu je na silu pružao šansu, forsirao ga, stavljao na vetačko disanje kad ono ćorak! Da je toliko šansi pružio Veljku Nikoliću, ovaj bi postao seniorski reprezentativac! Naredne kvalifikacije za Evropu će ogoliti do srži i pokazati stvarno znanje “trenera godine”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter