0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GLASANJEM NA SAJTU UEFA: Srpski defanzivac u idealnom timu svih vremena!

Objavljeno: 16.06.19 u 09:01

Pred start šampionata Evrope za mlade selekcije navijači su odabrali ekipu ‘zvezda’ koje su učestvovale na prvenstvu.

Dugi niz godina je prošao od kako se mlade selekcije, igrači do 21. godine bore za primat u Evropi. Danas kreće završnica u San Marinu i Italiji u kojoj učestvuje i naša reprezentacija. Glasanjem na sajtu UEFA koje je trajalo skoro dva meseca navijači su odabrali idealan tim svih vremena u kojem je jedan naš proslavljeni as, kapiten i dugogodišnji reprezentativac našao mesto.

Branislav Ivanović igrač Zenita je tri puta imao čast da igra za ‘orliće’ i debitovao je još 2005. godine. Sa Srbijom ima dva osvojena srebra. Defanzivac se našao u društvu ‘zvezda’ koje su posle kao i on postali deo velikih klubova i danas su još na velikoj sceni.

Najviše glasova dobili su Nojer, Ivanović, Nesta, Humels, Kjelini, Ćavi, Ozil, Pirlo, Lampard, Toti i Raul.

Nema dileme as d o asa, a možda jednog dana neko od naslednika ove generacije zaseni Branislava Ivanovića, ali to će zavisiti od učinka izabranika Gorana Đorovića koji sutra u trstu startuju protiv Austrije.

Zapratite nas na Instagramu – HVALA NA POVERENJU!

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter