Crvena zvezda je za novog golgetera spremna da izdvoji 800 hiljada evra, Portugalci imaju završnu reč.

Najavio je HotSport pre nekoliko nedelja da su Tomane i njegov menadženr prihvatili ponudu da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, a ostalo je samo da se da “zeleno svetlo” od strane Tondele.
Posle prodaje Dejana Joveljića razgovori su intezivirani sa ciljem da se posao skocka u narednih nekoliko dana, pošto se ekipa seli na završne pripreme u Austriju.


Portugalski prvoligaš je prvo zatezao sa cifrom od dva miliona evra pozivajući se na klauzulu i kada je igrac odbio da ponovo igra u Turskoj, pošto je imao poziv Rizea, izgleda da su crveno-beli stigli na korak do završetka posla.

Na stolu Tobdela ima 800.000 evra i dvadeset posto od dalje prodaje, a Tomane će imati platu po meri uz ponuđenu saradnju na tri godine do juna 2022. godine. Ova misija traje od prošlog leta i tačka će se ubrzo staviti kupovinom ili okretanjem prema novoj opciji.

Ekipi se na Zlatiboru pre tri dana priključio i mladi Nikola Krstović iz Zete, ali ovaj napadač predstavlja zalog za budućnost i za njega je projektovan slican put kao Dejanu Joveljiću.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS