Fudbaleri Partizana su se posle letnje pauze javili na prozivku u Zemunelo, igračima se obratio trener Savo Milošević.

Tačno 37 fudbalera našlo se na spisku Partizana pred početak priprema za novu sezonu. Tu su i trojica igrača koji su se vratili sa pozajmica, a reč je o golmanu koji je branio boje Čukaričkog Nemanja Stevanović, kontroverzni vezista Sejduba Suma i napadač Ognjen Ožegović. Trener Savo Milošević je poželeo dobrodošlicu igračima, a onda se obratio novinarima.


– Biće tu dosta promena, prelazni rok je tek počeo. Tačnije u Evropi još nije, zbog toga smo pomerili sve, pa i plan priprema. Trebalo je danas da se ode na Zlatibor, ali smo i to istunbali i malo prilagodili celoj situaciji. Počinjemo pripreme, a to je mnogo pre od ostalih evropskih liga, a to utiče na prelazni rok. Narednih šest dana ćemo odraditi sve potrebne pripreme ovde u našem centru, da organizaciono dosta toga rešimo do 21. juna i odlaska na Zlatibor. Tako da radimo, plan smo napravili i nadam se da ćemo ekipu fizički prirpemiti za domaće prvenstvo i Evropu – počeo je priču Savo Milošević.

Oko ostanka Bojana Ostojića kom je istekao ugovor, a posle gola u finalu Kupa mu je obećan nov.

– Pregovori su u toku. Juče smo predstavili tri igrača. Tako će biti i u buduće. Biće odlazaka i dolazaka. Voleo bih da sada imam jasniju sliku, ali to nije moguće.

Kao što smo napisali gore vratio se golman Nemanja Stevanović koji je rekao da ne bi ostajao u Humskoj ako prvi čuvar mreže Vladimir Stojković ostane, jer neće imati dovoljnu minutažu.

– On je samo jedan od 15 takvih. Zato ostajemo šest dana u Beogradu da sve to sredimo. Uz pripreme ćemo rešavati neke stvari, kako bismo imali čistiju sliku bar do odlaska u Sloveniju. Tamo vodi maksimum 25 igrača.

O Sejdubi Sumi.

– Posvetiću mu pažnju kao i svima drugima, videćemo šta će posle toga biti. U ovom momentu ne znam ishod svega. Imam plan, ali ne znam da li će se njemu svideti…

Iz Zemunela: Stefan Smuđa