5
Domaći fudbal

JOŠ JEDAN IGRAČ ZVEZDE BI MOGAO PUT NEMAČKE: Zvezda vaga ponudu za mladog napadača!

Objavljeno: 15.06.19 u 17:44

Crvena zvezda je već ostala bez dvojice talentovanih mladih fudbalera, a po svemu sudeći taj trend bi mogao da se nastavi. . 

Po svemu sudeći postoji mogućnost da Crvena zvezda ostane bez još jednog bisera. Reč je o Njegošu Kupusoviću. Talentovani osamnaestogodišnjak ima profesionalni ugovor koji ga veže za Crvenu zvezdu do 2021. godine, a pojavila se mogućnost da ga pozajme drugoligašu Aueu. 

Kako HotSport saznaje, postoji mogućnost pozajmice ali u Crvenoj zvezdi još nisu zvanično prelomili hoće li mladog napadača poslati u drugu ligu Nemačke ili će se kaliti u redovima Zvezde. Ukoliko do pozajmice dođe, Aue će u ugovor dodati klauzulu o mogućem otkupu mladog fudbalera crveno-belih nakon pozajmice. 

Na tragu informacije – Mirko Marković

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

5 Komentara

  1. Opet smaras? Ccc idi radi nesto od zivota covece… Mora da te Milivojevic ostavio na klupi u petlicima, nema drugog objasnjenja…

    0
    0
    Odgovori
    • Tvoj pogled na fudbal otvara nova poglavlja! Ti se kao heroj slobodne misli možeš uporediti sa Filipom Višnjićem! Vezuje vas jedna zajednička osobina, nikada niste gledali fudbal! Da si ikada gledao fudbal ne bi mogao da braniš ono što je neodbranjivo a to su propast Zvezde i srpskog fudbala, u režiji ovih dokazanih ali veoma opasnih štetočina koji vode Zvezdu! Njihovo štetočinsko delovanje u srpskom fudbalu je lažno po sadržaju, brutalno po nameri i skandalozno po procedure!

      0
      0
      Odgovori
    • Ti, druže Miki sa skojevskim elanom i entuzijazmom braniš lik i delo Milojevića! Možda je ovaj prethodni komentator bio suviše rigidan, ali sve je tačno rečeno o neveseloj sudbini i apokaliptičnoj perspektivi mladih igrača u Zvezdi! Dok je na vlasti u Zvezdi ova nezajažljiva četvorka, nikada mladi igrači neće dobiti šansu, ali zato nemilice daju šansu drugorazrednim afričkim “kapitalcima”, kojih su usvom manadatu doveli barem pedesetak, a koji naravno nemaju blage veze sa ozbiljnim fudbalom, odnosno imaju isto onoliko pojma koliko imaju i oni koji ih dovode i upropaštavaju srpski fudbal! O ovom petokolonaškomkom činu Zvezdinih rukovodilaca bi zaista trebala da se pita država, da im neko iz vrha države kaže dosta je sa rasprodajom i ovakvim ponašanjem!!

      0
      0
      Odgovori
      • Alo plavi safiri i braco jesam li ja i jednom recju rekao da nije tako to sto pricate ili branio Milojevica? Odgovor je NE. Ja samo kazem da smaras/te jer na svaku vest o Zvezdi ide tvoj kilometarski komentar o zaveri. Jednostavno, zvuci previse licno i nije totalno objektivno, ali ne da mi se polemisati ja sam ipak samo slepac a ti si veliki poznavalac fudbala pa ispravljas svoje komplekse po Telesportu i komentarima. Zivot ti je spao na to da kopiras svoj komentar na svaku vest o Zvezdi i mene smaras (a verujem i vecinu). Idi kampuk ispred Marakane, trazi pravdu, strajkuj gladju ali meni zabraniti da ti kazem da smaras neces. O fudbalu nisam ni pricao pa ne znam kako zakljucujes da sam slepac i kako te to moje poimanje fudbala vredja? Reci cu ti kako. I tu je tvoje misljenje licno, isto kao i zavera protiv Milojevica, nista drugo. A da si kompetentan da pricas o fudbalu sigurno to ne bi radio po komentarima. Ja sam samo naveo i ponavljam ti da smaras i zaista to radis, a tu sam vise nego strucan…

        0
        0
        Odgovori
  2. Pod hitno uvesti prinudnu upravu u C. Zvezdu, jer je obesmislila svoju školu fudbala i prodala brdo mladih talenata u poslednje dve godine, kao Adžića, Račića, Braću Ilić, Terzića, Joveljića a sada namerava da to uradi i sa Kupusovićem. FSS treba da reaguje i na administrativan način, spreči ovakav odliv talenata jer na taj način je ugrožen i srpski fudbal, ali i da zabrani rad u fudbalu ovim štetočinama koje vode Zvezdu i bez ikakve kontrole rasprodaju talente bez da im prethodno pruže šansu! Kao što je FSS kaznio trenera Dinama Recka Antića, to isto treba da uradi i sa Terzićem, Mijajlovićem, Mrkelom i Milojevićem, jer podrivaju srpski fudbal! Predlažem da FSS oduzme Milojeviću nagradu “trener godine” jer uopšte ne pruža šansu mladim fudbalerima Zvezde, koji zbog toga odlaze u inostranstvo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter