0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Turci kradu Partizanu jednog od najboljih igrača!

Objavljeno: 15.06.19 u 09:00

Partizan se nalazi u veoma teškoj poziciji i male su šanse da još godinu dana zadrži jednog od najboljih igrača tima.

Dve godine je Danilo Pantić proveo na pozajmici u Partizanu iz Čelsija, koji je odredio da klubovi mogu da kupe vezistu od 1. jula za tri miliona evra. Crno-beli su hteli da nastave saradnju sa vezistom, ali izgleda da šanse nisu veliki, pošto se u priču uključio klub iz Turske. Kako saznaje HotSport, Bašakšehir je počeo pregovore sa Čelsijem oko sklapanja posla vezanog za mladog reprezentativca Srbije i spremni su za sada da izdvoje za obeštećenje dva miliona evra.

Posle izgubljene trke za titulu, čelnici istanbulskog kluba su odlučili da se „zahvale“ pojedinim igračima i osveže tim u pokušaju da se kroz kvalifikacije domognu plasmana u Ligu šampiona. Danilo Pantić trenutno ima obaveze u mladoj selekciji Srbije, koja u ponedeljak startuje na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu i posle obaveza sa „orlićima“ uslediće naredni potez u klupskoj karijeri. Klub sa „Stamford Bridža“ hoće da proda vezistu i pored Bašakšehira postoji interesovanje iz Belgije i Holandije, tako da će Partizan verovatno morati da potraži novo rešenje u veznom redu.

Danilo Pantić je prošle sezone odigrao 32 utakmice za Partizan, postigao je šest golova i tri puta je asistirao.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter