0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVO SPISKA IGRAČA PARTIZANA: Vučelić imao jasnu poruku za prvotimce!

Objavljeno: 15.06.19 u 11:25

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu, veliki broj igrača došao je u Zemunelo, a evo šta im je poručio predsednik kluba Milorad Vučelić.

Prvog dana priprema treneru Savi Miloševiću se javilo 37 igrača, a posebnu pažnju privukli su Nemanja Stevanović, Sejduba Suma i Ognjen Ožegović. O njihovoj sudbini nešto više će se znati u narednih šest dana ili do odlaska na pripreme u Sloveniju. Cilj Save Miloševića je da se u Maribor krene sa 25 igrača plus momci iz omladinske škole. Evo kompletnog igračkog kadra Partizana:

FOTO: HOTSPORT

Predsednik ‘parnog valjka’ Milorad Vučelić imao je poruku za igrače na samom startu sezone.

– Partizan se, kao i svake godine u ovo vreme, sprema za tri takmičenja – prvenstvo, kup i Evropu. Moramo uvek da jurišamo na dve krune i što bolji rezultat u Ligi Evrope. Neka sa reči pređemo na dela. Pred vama je teška godina, a mi (uprava) ćemo učiniti sve što je potrebno. Odgovornost je na vama, ne kažem krivica, već odgovornost dobrih rezultata i poraza. Prvih je više, drugih manje. Ako damo sve od sebe, možemo očekivati da nas posluži i sreća junačka. Nadam se da ćete da prevaziđete sopstvene mogućnosti. Vas su kao igrače dosta potcenjivali i vređali, ali ja sam verovao u vas i vi ste pokazali da je to opravdano – rekao je predsednik crno-belih, Milorad Vučelić.

Iz Zemunela: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter