2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

EMOTIVNI JOVELJIĆ: Mladi napadač se kroz sjajne slike i poruke oprostio od Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 15.06.19 u 13:25

Dejan Joveljić novi je fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, a danas se na Instagramu oprotsio od crveno-belih.

Zvezdi pet miliona evra, Ajnatrahtu supertalentovani Dejan Joveljić. Momak koji nije stigao da pokaže sve što zna slikovito i emotivno se oprostio od Crvene zvezde, svog voljenog kluba. Evo male priče Dejana Joveljića kroz fotografije, može se slobodno reći da je bio veoma origrinalan.

FOTO: Dejan Joveljić/Instagram
FOTO: Dejan Joveljić/Instagram
FOTO Dejan Joveljić/Instagram
FOTO: Dejan Joveljić/Instagram
FOTO: Dejan Joveljić/Instagram

0
0

2 Komentara

  1. Ovim jahačima apokalipse i dokazanim štetočinama za Zvezdu i srpski fudbal, Terziču, Mijajloviču, Mrkeli i Milojeviću, FSS treba da zabrani rad u fudbalu na 20 godina, jer rade protiv interesa Zvezde i srpskog fudbala, ne dajuči šanse mladim talentima i pustajući ih niz vodu, odnosno primoravajući ih da idu u inostranstvo za bud zašto! Za to vreme ovi dokazani diletanti su doveli na desetine drugorazrednih afričkih “kapitalaca”, koji su igrama u grupnoj fazi LŠ dokazali da nisu u stanju ni aut da izvedu! Pod hitno ih treba odstraniti iz srpskog fudbala i konačno pustiti finansijske forenzičare da uđu u Zvezdu i otkriju poreklo i tokove novca! Verujem da bi se posle ulaska finansijskih forenzičara u Zvezdu, mogla snimiti vrlo zanimljiva krimi serija, koja bi postala hit!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka odlazak sjajnog Dejana Joveljića iz Zvezde, bude večna mrlja na savesti izvođačima grobarskih radova, koji su trenutno na radu u C. Zvezdi! Ovi izvođači grobarskih radova, koji su trenutno na radu u C. Zvezdi, veoma savesno uništavaju i obesmišlavaju Zvezdinu školu fudbala, rasprodajući talente bud zašto! Doveli su trenera koji je nosilac radova na uništavanju mladih Zvezdinih talenata! Postupak je uhodan, povede 3-4 talenta iz Zvezdine škole na prvi deo priprema, na drugom delu priprema im ne ukaže šanjsu ili im ne ukaže šansu u dovoljnoj meri i kada treba iskristalisati tim za takmičenje, tada ih šalje na kaljenje u Grafičar, sa obrazloženjem da se nisu nametnuli?! Pitanje je kome se nisu nametnuli?! Da li je onaj koji odlučuje o njihovoj budučnosti dovoljno kvalifikovan da vodi Zvezdu?! Utakmice u grupnoj fazi LŠ, zatim nizak nivo Zvezdinih igara u SLS i konačno polufinale i finale kupa, ne idu u prilog “treneru godine”! “Trener godine” je za dve godine koliko je u Zvezdi, oterao braću Ilić, Adžića, Račića i sada Terzića i Joveljića! Dokle više?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter