1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ IZ LUČANA: Sale Ilić možda nije završio igračku karijeru!?

Objavljeno: 15.06.19 u 09:43

Neverovatne vesti stižu iz Lučana gde je trener Mladosti Neško Milovanović ‘naciljao opasno’ pojačanje.

Kao ‘grom iz vedra neba’ odjeknula je vest da Mladost iz Lučana želi da angažuje legendarnog fudbalera Partizana Sašu Ilića. To je za ‘Sportski žurnal’ potvrdio trener ovog tima Neško Milovanović.

– Da, zvao sam Ilića da dođe u Lučane! Oprostio se od Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal. Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu. Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana – istakao je Neško Milovanović.

Stigao je i odgovor od Saše Ilića.

– Rekao mi je da će se javiti.

Saša Ilić se potom zahvalio šefu stručnog štaba Mladosti iz Lučana na lepim rečima i pozivu.

– I ništa. Hvala Nešku na lepim rečima i na tome što mes e setio. Ali ja sam završio karijeru. Mnogo poštujem tog čoveka, ipak, kopačke sam okačio o klin – rekao je Ilić za ‘Sportski žurnal’.

Na ovu konstataciju Neško Milovanović je odgovorio da će ga ponovo zvati, videćemo da li će uspeti da ga ubedi…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter