0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 06.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI NIŠLIJE: Todorovski ostaje u crvenom dresu!

Objavljeno: 14.06.19 u 18:32

Iako mu je krajem prošle sezone istekao ugovor Aleksandar Todorovski ostaje na Čairu. Iskusni desni bek (35) postigao je dogovor sa rukovodstvom niškog tima, pa će i naredne sezone nositi dres Radničkog.

Nekadašnji reprezentativac Makedonije imao je veoma važnu ulogu u ekipi Nenada Lalatovića koja je prošle sezone ostvarila istorijske rezultate. Bio je standardni član prve postave, a u Superligi Srbije, nacionalnom Kupu i kvalifikacijama za Ligu Evrope odigrao je ukupno 39 mečeva za Nišlije.

Radnički je produžetkom saradnje sa Todorovskim uradio važan posao u ovom prelaznom roku, pošto se od ovog fudbalera očekuje da u narednoj sezoni bude jedan od predvodnika ekipe koja će napasti još bolje rezultate u svim takmičenjima. Todorovski se još u sredu priključio saigračima i počeo sa pripremama pod komandom šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Radnički je u do sada u prelaznom roku doveo Milana Makarića, Veljka Batrovića, Nemanju Tomića i golmana Marka Kneževića.

Nišlije će od naredne nedelje pripreme nastaviti u Sloveniji, a očekuje se da će do tada ekipa biti kompletirana.

FOTO: STARSPORT 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter