1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

A SAD ADIO: Srbija ostala bez selektora! Odbor za hitna pitanja razrešio selektora dužnosti!

Objavljeno: 13.06.19 u 16:37

Dosta se u prethodnim danima govorilo o sudbini selektora Mladena Krstajića.

Danas je i ta dilema zvanično otklonjena. Mladen Krstajić više nije selektor reprezentacije Srbije prenosi Sport klub.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije održao je sednicu u Beogradu na kojoj je doneto nekoliko odluka.

Fudbalski savez Srbije i Mladen Krstajić sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji, a u narednom periodu Savez će doneti  odluku o imenovanju novog selektora „A“ reprezentacije.

Podsetimo, sportska javnost je odmah nakon Svetskog prvenstva tražila smenu na čelu reprezentacije, a prelomni momenat bio je utakmica trećeg kola kvalifikacija za Euro 2020. kada je Srbija doživela težak poraz od Ukrajine od 5:0.

U narednim danima biće doneta odluka ko će privesti kraju ciklus kvalifikacija. Pored Ljubiše Tumbakovića jedan od glavnih kandidata je Dragan Piksi Stojković.

FOTO: STARSPORT

 

 

Članovi Odbora za hitna pitanja izrazili su zahvalnost sada već bivšem selektoru „A“ reprezentacije na veoma profesionalnom angažmanu, posebno na ostvarenom uspehu u Ligi nacija, i poželeli mu mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri. Zbog svega što je dao srpskom fudbalu, kao igrač i trener, a posebno ljudskih kvaliteta, Mladen Krstajić će uvek biti deo naše fudbalske porodice.

Odlukom Odbora za hitna pitanja u narednoj takmičarskoj sezoni Linglong Super lige neće biti podele bodova, a igraće se i dalje plej of i plej aut.

0
0

1 Komentara

  1. Jednostavno prosto,ko pasulj,smenuti jednog coveka,a sta mislis kako smenuti tridesetak ljudi,pa nikako,teraj Jovo nanovo,sve se okrece?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter