0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

REAL PRAVI NOVI MOĆAN TIM: Posle Jovića i Azara stigao bek, troškovi već prebacili 300 miliona evra…

Objavljeno: 13.06.19 u 09:02

Real Madrid rešio je da ozbiljno renovira tim posle više nego neuspešne sezone za nama, a evo ko je još stigao na ‘Santjago Bernabeu’.

Eden Azar je svakako prva zvezda prelaznog roka. Odmah za njim ide naš napadač Luka Jović. Srbin je juče predstavljen na ‘Santjago Bernabeu’, a pred ponoć ‘kraljevski klub’ je objavio da je završio još jedan posao.

Naime, u klub je stigao novi levi bek, zamena za već vremešnog Marsela, Ferlan Mendi. Njega je Real Madrid platio Lionu 50 miliona evra. Reč je o nekadašnjem učeniku čuvene škole fudbala Avra.

Real Madrid je već potrošio oko 300 miliona evra i veliko je pitanje hoće li tu da stane. Stigao je Eden Azar iz Čelsija za 100 miliona evra, Luka Jović iz Ajntrahta za 60 miliona evra, Eder Militao iz Portoa za 50 miiliona evra, Ferlan Mendi iz Liona za 50 miliona evra i Rodrigo iz Santosa za 45 miliona evra. Želje ‘kraljevskog kluba’ su još Kilijan Mbape i Pol Pogba.

Real Madrid želi da proda pojedine fudbalere, a prvi na listi za odlazak su Geret Bejl i golman Kejlor Navas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter