1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Napredak v Partizan Head coach Savo Milosevic Krusevac, 31.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KONAČNO PROGOVORIO: Savo izneo sumnje da su Holanđani bili dopingovani protiv Jugoslavije!

Objavljeno: 13.06.19 u 18:13

Drugi najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije otkrio je zanimljive detalje sa Evropskog prvenstva odigranog u Holandiji i Belgiji!

Milošević je otkrio sumnju da su Holanđanima dodali ‘nešto’ posebno u napitak za osveženje.

– Holanđani su bili napaljeni zbog publike i domaćeg terena, ali mislim da su i dodali „nešto“ na to… Dosta njih je kasnije palo na dopingu u svojim klubovima. Bar četvorica, petorica holandskih igrača bila su kažnjena u periodu posle EP zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava. Ne bi me iznenadilo da su i protiv nas bili dodatno stimulisani, kaže Milošević u intervjuu za portal „Mondo“.

Strelac 37 golova u dresu naše reprezentacije otkrio je da mu je najteži duel u karijeri bio susret protiv Hrvatske na ‘Maksimiru’. Naši su tada remizirali sa komšijama i izborili direktan plasman na EP.

To je najteža utakmica u mom životu! Fizički izuzetno zahtevna, sa dosta trke, agresije, duela, udaraca… Sećam se da sam u 70. minutu video da se sprema izmena kod nas i da ulazi Dejan Savićević. Razmišljao sam da ću 100 odsto ja da izađem, jer sam igrao u špicu, a imali smo igrača manje i dobar rezultat. Kad je sudija podigao tablu, video sam broj osam i shvatio da je Mijatović izgleda već tražio izmenu. Kažem sebi u tom trenutku:“Šta ću ja sad još 20 minuta na terenu“. I kod mene sve otkazuje, ne mogu više da stojim, ali nekako smo izdržali i ostvarili istorijski rezultat,  priseća se Savo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter