0
Domaći fudbal

Potraga za kvalitetnim centarforom u Ljutice Bogdana i dalje traje.

ITALIJANI POTVRĐUJU PISANJE HOTSPORT-A: Zvezda krenula u ofanzivu za dovođenje napadača Palerma!

Objavljeno: 13.06.19 u 11:06

Potraga za kvalitetnim centarforom u Ljutice Bogdana i dalje traje.

O tome da je Ilija Nesotovski na meti Crvene zvezde naš portal je pisao pre nešto manje od mesec dana, a ova priča ponovo je aktuelna, i to na ‘čizmi’.

Kako je tim sa ‘Renco Barbere’ u velikim finansijskim problemima, jedino rešenje koje bi moglo da ih izvuče iz krize je prodaja igrača. Prvi koji bi mogao da napusti Siciliju je dvadesetdevetogodišnji napadač, a prema pisanju tamošnje štampe za njega su stizale ponude iz Turske i Rusije, ali je sada najbliži dolasku u Beograd.

Nestervoski ima ugovor sa Palermom do 2021. godine, a u crveno-beli tabor stigao bi samo ukoliko neko od napadača napusti klub. To međutim nije tako daleko, jer je blizu izlaznih vrata Dejan Joveljić, a Boaći i Pavkov bi ostali uz Makeodnca. Ostali mediji u Italiji prenose vest da su čelnici Crvene zvezde već krenuli u ofanzivu i realizaciju posla oko dovođenja makedonskog napadača.

(VIDEO:YouTube/Football Macedonia)

Napadač je ove sezone za Palermo odigrao 28 utakmica i postigao 15 golova, a za reprezentaciju Severne Makedonije nastupao je na 21 utakmici i pogodio mrežu rivala četiri puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter