1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI NA ZLATIBORU: Taktičke zamisli na prepodnevnom treningu

Objavljeno: 13.06.19 u 12:41

Posle jučerašnjeg slobodnog popodneva fudbaleri Crvene zvezde danas će imati dva naporna treninga.

Prvi su odradili ovog jutra od 9.30 na terenu hotela ‘Palisad’.

Zvezdaši na Zlatiboru su navikli na ritam treninga prvotimaca kluba iz Ljutice Bogdana, tako da se na tribinama već nešto posle devet sati mogu videti navijači sa zastavama, koji su došli da podrže šampione. Mališani su, naravno, najglasniji pa su tako povici:’Zvezda, Zvezda!’ i ovog jutra dočekali ekipu. To im je, naravno, olakšalo i ulepšalo naporan rad.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon uvodnog zagrevanja i nekoliko istrčanih krugova, ekipa se pozicionirala na delu iza gola, gde su postavljenu rekviziti za vežbe. Nakon dvadesetak minuta uobičajenih vežbi prešlo se na rad sa loptom. Lutke i čunjevi ovog puta predstavljali su prepreke.
Najveći deo treninga bio je posvećen radu na taktici. Sa velikom pažnjom naši prvotimci slušali su komandu šefa Milojevića, koji je bio izuzetno zadovoljan pristupom svojih izabranika.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ovog puta sa tribina čitav trening posmatrao je i nekadašnji kapitan crveno-belih Aleksandar Luković, u društvu Dušana Anđelkovića. Dobro poznat tandem kumova podržao je ekipu.

 

0
0

1 Komentara

  1. “Najveći deo treninga bio je posvećen radu na taktici”-stoji u tekstu. Ma, kojoj taktici?! Toliko sam razočaran niskim kvalitetom Zvezdinih igara na proleće, da uopšte ne verujem da ovaj trener može napraviti bilo kakvu taktiku osim onu njegovu čuvenu “parkirani zglobni autobus”. Poslednja prilika da razuveri nas razočarane Zvezdaše, su mu kvalifikacije za Evropu! Ako tu ne uspe, bolje mu je da sam ode nego da ga mi na tribinama smenimo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter