0
Domaći fudbal

ČETVRTO POJAČANJE U HUMSKOJ: Novi desni bek stiže iz Serije A!

Objavljeno: 13.06.19 u 09:49

Posle tri potpisa juče od čega je jedan bio desni bek, Partizan je sada blizu angažovanja još jednog defanzivca po desnoj strani.

Ubrzano u Partizanu radi na dovođenju pojačanja, pošto u subotu počinju pripreme i ekipa se seli na Zlatibor. Na korak od selidbe u Humsku je Ivan Lakićević koji posle dolaska iz Vojvodine nije igrao mnogo za Đenovu. Italijani su desnom beku dali „zeleno svetlo“ da može da napusti klub i ostaje da se samo utanače detalji između nekada želje Crvene zvezde i Partizana. Prva opcija je pozajmica sa pravom otkupa sledećeg leta, što je dobro za budžet osvajača Kupa Srbije.

Desni bek je neophodan zbog verovatnog odlaska u inostranstvo Nemanje R. Miletića i zbog činjenice da se ne računa ozbiljno na vremešnog Miroslava Vulićevića, koji ima ugovor do 1. januara. Crno-beli su krenuli da renoviraju poslednju liniju i čeka se potpis Dominika Dinge, a kako saznaje HotSport odustalo se od angažovanja Uroša Vitasa iz Irtiša, pošto trener Savo Milosević ima novog ‘pika’.

Partizan je juče već doveo desnog beka iz podgoričke Budućnosti, a reč je o Periši Pešukiću. Ivan Lakićević nije odigrao nijedan meč za Đenovu, iako je redovno sedao na klupi za rezerve. U Superligi Srbije je odigrao 149 utakmica, postigao je dva gola i devet puta je asistirao.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter