0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

POČELO: Vojvodina startovala bez trenera sa 34 igrača!

Objavljeno: 12.06.19 u 22:30

Okupljanjem i prvim treningom u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, fudbaleri Vojvodine danas su počeli pripreme za novu sezonu.

Usled činjenice da još uvek nije imenovan novi šef stručnog štaba, današnji trening je vodio pomoćni trener Nemanja Krtolica. Pre početka treninga, igrače su u ime kluba pozdravili i obratili im se član Upravnog odbora Dušan Bajatović, koji je najavio da će sve obaveze prema njima biti regulisane i ispoštovane, odnosno generalni direktor Darko Jevtić, prema čijim rečima se može očekivati da Vojvodina novog šefa stručnog štaba dobije početkom naredne nedelje.

Na današnjem treningu pojavilo se ukupno 34 igrača, pri čemu praktično nije bilo ni dolazaka, ni odlazaka u odnosu na tim koji je nastupao u prošloj sezoni. Sa pozajmice iz Bečeja, u Vojvodinu su se vratili vezista Aleksandar Mirkov i desni bek Marko Mandić, dok su, nakon sezone provedene u Kabelu, u redovima Vojvodine ponovo golman Vukašin Pilipović i vezisti Đorđe Pantelić i Predrag Vladić.

Zbog obaveza sa omladinskom (U-18) reprezentacijom Srbije, današnji trening propustili su štoper Danilo Mitrović i vezista Dragoljub Savić, dok su zbog povreda odsustvovali štoper Igor Jeličić i vezista Dobrica Tegeltija, te su tako danas u FC „Vujadin Boškov“ trenirali:

golmani: Emil Rockov, Nemanja Simić, Nemanja Toroman, Vukašin Pilipović;

desni bekovi: Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Mandić, Marko Bjeković;

levi bekovi: Mladen Devetak, Andrej Jakovljević;

štoperi: Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović;

zadnji vezni: Damir Zlomislić, Vuk Mitošević, Mirko Topić, Aleksandar Mirkov, Nemanja Ahčin;

desna krila: Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Predrag Vladić, Kristijan Živković;

leva krila: Nemanja Milojević, Eze Vinsent, Đorđe Pantelić;

ofanzivni vezni: Milan Đurić, Aleksandar Mesarović, Nikola Srećković, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić;

napadači: Bojan Matić, Seku Kone, Nikola Gajić i Milan Vidakov.

Početkom iduće sedmice planiran je odlazak fudbalera Vojvodine na Zlatibor, a do tada, crveno-beli će raditi i trenirati u svom FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter