7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HotSport

‘GROBARI’ JASNI: Tumba dobio podršku, Šćekića zbog Kosova teraju iz Partizana, ‘bukvica’ Savićeviću (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.19 u 20:37

Navijači Partizana oglasili su se povodom dešavanja na utakmici kvlafikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu između Crne Gore i takozvane države Kosovo.

Dve frakcije ‘Grobara’ su isto vreme podigle transparent, a na jednom je pisalo ‘Tumbo, bravo, Šćekiću, zdravo’. Time su navijači Partizana aludirali da vezista iz Crne Gore nije više poželjan u Humskoj.

Druga tribina je udarila po legendi Crvene zvezde Dejanu Savićeviću.

– Šiptaru ste bili pravi domaćini, a Srbi u Crnoj Gori žive na marginama. Zato najiskrenije – puši k..ac Genije – napisali su ‘Grobari’.

0
0

7 Komentara

  1. Cak i SPC bi Milo uzeo i pretvorio u neku nepostojecu CPC pravi crnogorcima novi indentitet i pravi od albanaca bracu a Srbe i sve sto je srpsko bi da izbrisu.Zasto da ne uvede Srbija pasose za gradjane CG koji dolaze u Srbiju i Srbe koji idu u CG na more.Srbija im daje pare a Milo nama uzima Kosovo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Crnogorci i Makedonci vole Srbe ali na vlast Mila i Zaeva su doveli albanci i turci koji su stali uz njih i tako sad moraju da im vracaju uslugu da podrzavaju Kosovo.Tumba zdravo,Scekicu cao.Ako su igraci cz odbili da igraju i on je morao to da ucini.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nidje veze sa istinom….uostalom i sve da je tako kakve to veze sa igracima…vi ste igrali sa kosovom u rukometu zenskom cini mise, vas se presjednik sastaje svake nedelje sa predsjednikom kosova…nemojte da budete licemjeri…

    0
    0
    Odgovori
  4. O cemu ovi pricaju.Pa Grobari prozivaju i svog Scekica i Genija i svih ostalih djetica.Zasto se delije ljute sto su Grobari pozvali Deju koji ih je docekao bolje nego Srbe.

    0
    0
    Odgovori
    • A gde su vasi genijalci sto su igrali protiv siptara jankovic , jovetic, scekic i ostali grobari sto su se u srbiji leba najeli sve same MUSTAFE

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter