Luka Jović je definitivno jedna od ‘transfer bombi’ ovog leta, a tome svedoče i dešavanja posle meča Srbije i Litvanije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Platio je Real Madrid 60 miliona evra Ajntrahtu za ‘srpskog Falkaa’, a on se priključio nacionalnom timu Srbije za mečeva kvlafikacija za Evropsko prvenstvo. Sinoć je protiv Litvanije maestralno zatresao mrežu, a potom je morao da beži od španskog novinara.


Naime, jedna televizijska ekipa došla je iz Španije kako bi Luki Joviću postavila svega dva pitanja. Ipak, kako srpski napadač još uvek nije predstavljen u Realu, to će se dogoditi u sredu, nije želeo da daje izjavu. Španci su bili veoma uporni te su išli za novim napadačem Reala sve od svlačionice do ulice gde je Luka Jović čekao prevoz.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta je prvo zamolio novinare da ga ništa ne pitaju oko Real Madrida, jer ne sme ništa da priča, a potom je moralo da interveniše i obezbeđenje, jer su se kolege iz Španije pozivale na prava Evropske unija (mada Srbija nije deo nje).

Na kraju se sve završilo prijateljski, novinari iz Španije su poručili Luki Joviću da se vide u Madridu, na šta je on odgovorio ‘vidimo se’. Evo kako je sve izgledalo: