Klub koji je osnovan još davne 1922. godine posle sjajne sezone i šampionske krune u Srpskoj ligi Beograd plasirao u Prvu ligu Srbije i tu ne želi da stane.

Jedan od najstarijih klubova u Beogradu ima razloga za slavlje. Dobre partije tokom prošle sezone u Srpskoj ligi Beograd donele su Grafičaru titulu, ali ono što je najvažnije plasman u drugi rang srpskog fudbala, Prvu ligu Srbije.


Zasluge pripadaju pre svega momcima na terenu i stručnom štabu predvođenim trenerom Milijom Žižićem. Ipak, novi vazduh u pluća timu sa Topčiderske zvezde dala je nova uprava kluba, na čelu sa predsednikom Slobodanom Govedaricom.

FOTO: Hot Sport

Veliku pomoć Grafosi su dobili od Crvene zvezde, postali su filijala crveno-belih, a uz pomoć njenih pozajmljenih talenata poput najboljeg igrača Veljka Nikolića, Alekse Terzića i Aleksandra Stankovića stigli do ogromnog uspeha.

Zato ne čudi što su svečanu večeru u restoranu ‘Topciderac’ uveličali vodeći ljudi Crvene zvezde, legendarni Dragan Džajić, predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić.

FOTO: Hot Sport

Lep povod za slavlje, verujemo da će ih biti još mnogo više…