Grcima je ponuđena jednogodišnja pozajmica sa fiksnom cenom otkupa, a čeka se konačan odgovor iz Atine.

Postoje opcije da dva krilna igrača Veljko Simić i El Fardu Ben napuste Crvenu zvezdu, a posto je ‘zadržan’ Milan Jevtović da ne ode u Aris ili LASK i pored Erika Jirke konkurenciju trebalo bi da pojača Lazar Ranđelović.


Član mlade reprezentacije Srbije je imao zapažen učinak i kupio ga je Olimpijakos od Radničkog iz Niša i posle završene sezone dalje korake povlači klub iz Atine. Kako saznaje HotSport, beogradski crveno-beli su uputili ponudu i čekaju odgovor.

U predlogu stoji da se razmotri prvo jednogodišnja pozajmica uz fiksni otkup tokom narednog maja ili da Grci automatski iznesu cenu obeštećenja.

Prva opcija je realna i pogotovo što je Ranđelović zatražio, ako nije u prvom planu, da ostane u Srbiji da se kali kroz takmičenje i u Evropi nego da ide u neki ‘manji klub’ u Grčkoj.

Ostaje da Olimpijakos ubrzo preseče, pošto krilni igrač ide sa nacionalnim timom Srbije na Evropsko prvenstvo za mlade u San Marino i Italiju. Ipak, ima dovoljno vremena da se skocka angažman između bratskih klubova.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.