0
Fudbal

Mladen Krstajic Svetlogorsk, Rusija 23.6.1018. Jun 23. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KRSTAJIĆ PROMEŠAO KARTE: Srbija ‘leči rane’, ‘orlovi’ u novoj formaciji (SASTAVI)

Objavljeno: 10.06.19 u 19:42

Fudbaleri Srbije žele da se vrate na pobednički kolosek, a u tom duhu selektor je odlučio da ne odustaje od napadačke igre.

Nakon debakla u prethodnom meču u kome je Srbija poražena od Ukrajine na gostovanju sa 5:0, strasti su se uzburkale u javnosti, a reprezentacija Srbije je završila na dnu tabele.

Selektor Mladen Krstajić imao je nekoliko dana da pripremi svoje igrače za novi izazov, a ni večeras nije odustao od igre sa dvojicom napadača ovoga puta u formaciji 4-4-2. U odnosu na početni sastav iz Ljvova ovoga puta šansu su dobili Rukavina, Lukić i Mitrović, umesto Ljajića, Gaćinovića i Prijovića

Srbija: Dmitrović, Rukavina, Milenković, Spajić, Kolarov, Lukić, Maksimović, A. Mitrović, Tadić, Kostić, Jović, A. Mitrović.

Litvanija: Bartkus, Klimavičius, Palionis, Andriuškevičius, Jankauskas, Šimkus, Laukžemis, Novikovas, Slivka Černič, Baravikas.

FOTO: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter