0
Domaći fudbal

Crvena zvezda bi u narednih nekoliko dana mogla da zaradi prvi ozbiljniji novac ovog leta, a HotSport je o tome već pisao.

KAKO JE HS VEĆ PISAO: Napadač Zvezde na korak do Austrije, ‘cifra nije mala’, u prilog odlasku ide današnja prozivka…

Objavljeno: 09.06.19 u 17:17

Crvena zvezda bi u narednih nekoliko dana mogla da zaradi prvi ozbiljniji novac ovog leta, a HotSport je o tome već pisao.

Trener crveno-belih Vladan Milojević uskoro bi mogao da ostane bez jednog krilnog napadača. Kako je HotSport već najavio Veljko Simić je blizu selidbe u Beč, tačnije u tamošnji trofejni klub Rapid.

U prilog tome govore današnja dešavanja tokom okupljanja ekipe za start nove sezone. Naime, Veljko Simić se pojavio na prozivci, a potom sa ostatkom ekipe nije otišao put Zlatibora na prvu fazu priprema, već navodno otišao na svadbu bliskog člana familije.

Ipak, izgleda da je u pitanju rastanak. Navodno, Rapid je poslao ponudu tešku 1,75 miliona evra. Od te cifre 20 posto bi pripalo Zemunu. Veljko Simić je za Crvenu zvezdu odigrao 28 utakmica i postigao je osam golova. To ga je preporučilo timu za koji nastupa još jedan srpski napadač Andrija Pavlović.

Od fudbalera Crvene zvezde u poslednjih 25 godina dres Rapida iz Beča su još nosili Dejan Savićević i Branko Bošković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter