8
Fudbal

DARKO KOVAČEVIĆ O KRSTAJIĆU: Radi fenomenalno, ima našu podršku!

Objavljeno: 09.06.19 u 09:22

Fudbalska reprezentacija, novi težak poraz doživela je od Ukrajine.

Nadali su se ‘orlovi’ boljem ishodu meča u Lvovu, a posle svega viđenog na toj utakmici ponovo se povela priča o smeni selektora Mladena Krstjića.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević, pred današnju vanrednu konferenciju u Kući fudbala, istakao je neće biti rezova, te da bi Krstajić trebalo da ostane gde je.

– Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim saradnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu utakmice i koliko je posvećen poslu, poručio je Kovačević u izjavi za ‘Sportski žurnal‘.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ‘orlovi’ će odigrati sutra od 20.45 sati, kada će im rival biti Litvanija.

0
0

8 Komentara

  1. Prijatelju posvetio bi se i ja poslu 300% ali to ne znaci da sam dobar strucnjak, igrati sa onim veznim redom koji uzivotu nike igrao da mora da se vrati nazad,pa tu bi islep video rupu. Imamo ozbiljne igrace potreban nam je i ISKUSAN strucnjak koji ce sve to lepo da spakuje, a Krstajic to nije. Imali smo u proslosti dosta promasaja, a malo pravih strucnjaka, zanimame zasto prema trenerima koji su napravili uspeh uvek se ponasamo kao govna i oteramo ih, a ove tako reci strucnjake forsiramo? Ako je rakija problem evo ja cu dati domacu kajsiju samo da se ovaj strucnjak otpusti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da za vas radi fenomenalno, jer se ne mesa u svoj rad. Pod pritiskom je stavio u prvu postavu Jovica koji Mitrovicu nije ni do kolena.

    0
    0
    Odgovori
  3. Rezultati su jedino merilo…svi oni su profesionalci i naravno da se podrazumeva da rade i da su posveceni. Ali ako nema rezultat onda dovedete nekoga ko isto radi, posvecen je i ima rezultat…i naravno, da ima iskustva bilo bi pozeljno.
    Stamota je da se tako ljudi guraju po savezu, to je haos postao…i ovi nasi igraci imaju kvalitet i talenat, a mi naravno to necemo iskoristiti zbog struke. Ne moze Simo Krunic da bude u strucnom stabu kad svaki taj igrac zna vise fudbala od njega.
    Jednostavno ne ide se dobrim putem i to je to…desice se ono sto se mnogo puta vec desilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter