2
Fudbal

Posle debakla protiv Ukrajine u Lvovu razočarenje nije krio ni kapiten 'orlova' Aleksandar Kolarov.

ALEKSANDAR KOLAROV: Dobro je da je bilo 5:0!

Objavljeno: 08.06.19 u 10:35

Posle debakla protiv Ukrajine u Lvovu razočarenje nije krio ni kapiten ‘orlova’ Aleksandar Kolarov.

Levi bek našeg nacionalnog tima je bez dlake na jeziku konstatovao da je reprezentacija Srbije dobro prošla sa 5:0.

– Jedna od najtežih utakmica u mojoj karijeri. Verovatno najgora utakmica otkako gledam reprezentaciju, možda gora i od onog što je bilo u Nemačkoj protiv Argentine 2006. godine. Mi nijednog trenutka nismo bili u utakmici, Ukrajinci su apsolutno zaslužili da pobede 5:0… I dobro je što se i završilo 5:0 – istakao je Aleksadnar Kolarov.

Kapiten Srbije nije mogao da objasni šta se to dogodilo u poluvrmenu i zašto je posle 2:0 došlo do još većeg pada.

– Pokušao je selektor da promeni sistem na četiri pozadi, ali nije problem u tome da li je tri ili četiri, taktički smo bili loši. Znaš kad je to totalna nemoć, probaš da stigneš, alli ne možeš, nismo bili blizu lopte. Najgore od svega je što smo se emotivno ispraznili i ušli u agoniju, a imamo za dva dana protiv Litvanije meč pred praznim stadionom. Teško je reagovati posle ovoga, teško je, moramo da kažemo da gledamo napred, to nam samo ostaje.

Sad se mora glava dići gore, meč sa Litvanijom je za dva dana.

– Najviše bih voleo da se sve završi danas, ali razmišljao sam svašta, moramo dići glavu i treba ići dalje. Kako dalje? Ne znam… Nije što smo izgubili 5:0 nego kako smo izgubili, dominirali su u svakom smislu, katastrofalno izdanje. Ovim porazom smo zakomplikovali sebi i moramo da pobedimo sledeću utakmicu. Razgovarali smo naravno, kao i uvek, to se dešava, naravno da smo pričali o tome. To ostaje u svlačionici, nije bilo ružnih reči, ali biće vremena da analiziramo – rekao je Kolarov.

0
0

2 Komentara

  1. Oterarali su gospodina Antica koji je kvalitetan covek i trener. Antic je sa losijim igracima imao tim atmosferu i rezultate. Ovo danas i na svetskom prvenstvu je obicna farsa od tima. Nema to veze sa gospodinom Krstaicem jednostavno danasnji fudbal ne trpi inprovizacije u organizacionom smislu.Nas fudbalski savez ni cak ni to.Sa takvim pristupom mi nikad necemo imati ekipu i gubicemo od manje kvalitetnih timova.Vratite Antica za pocetak

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter