0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI IZ LVOVA: Povredio se jedan od najboljih igrača Srbije, ne igra protiv Ukrajine?!

Objavljeno: 07.06.19 u 18:50

Dilemu koja traje danima u srpskoj javnosti, mogla bi da razreši vrlo nepopularna situacija, odnosno, povreda jednog od najboljih reprezentativaca Srbije.

Mitrović ili Jović? Ili i Mitrović i Jović? Ili Prijović u nekoj od kombinacija? Danima traje dilema, koju nije skrivao ni selektor Mladen Krstajić na jučerašnjoj konferenciji za medije u Lvovu, gde će večeras Ukrajina i Srbija odigrati meč 3. kola kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Nju bi mogao da mu ‘reši’ vest koja stiže iz Ukrajine, a tiče se povrede koju je na jednom od poslednjih treninga zaradio prvi strelac ‘orlova’ Aleksandar Mitrović.

Napadač Fulama najverovatnije neće biti u kombinaciji za večerašnji meč (20:45h), pa će Luka Jović izvesno početi meč u napadu Srbije.

Videćemo da li to znači da će sa njim u startnoj postavi biti i Aleksandar Prijović, ili će on ući kasnije tokom meča. Odluku selektora znaćemo vrlo brzo, kroz nepunih sat vremena kada budu objavljeni zvanični sastavi…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter