1
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

ŠPANSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Zašto je Barselona ‘prepustila’ Luku Jovića Realu (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.19 u 09:19

Dosta se govorilo gde će nastaviti karijeru Luka Jović. Na početku priče glavni kandidat za potpis bila je Barselona, španski mediji otkrili su zašto do saradnje sa Kataloncima nije došlo.

Real Madrid je u utorak predstavio Luku Jovića kao prvo pojačanje. Namera Zinedina Zidana jeste da upari Benzemu i Jovića i napravi ubitačan tandem, a taj posao ‘kraljeve’ koštao je 60 miliona evra, a naš napadač potpisao je ugovor na šest godina.

Mundo Deportivo“ prenosi da je Barselona imala prva šansu da dovede Jovića, ali to nije učinila iz dva razloga. Javna je tajna da su skauti Barselone našeg napadača pratili u čak šesnaest navrata ove sezone i lično se uverili o kakvom se profilu igrača radi. Ipak, bilo je nekoliko sumnji u Jovićev stil igre.

Erik Abidal se brinuo kako će se Luka uklopiti u sistem Ernesta Valverdea. Pored toga, Barselona je želela igrača koji će biti podrška Mesiju i Suarezu, a uz obeštećenje od 60 miliona evra nisu smeli da se rizikuju sa dovođenjem Jovića navodi španski medij.

Jović će naredne sezone imati priliku da u više navrata pokaže Barseloni da je pogrešila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇷🇸🎯 @LukaJovic = GOALS! 🖐 goals ☝ match #WelcomeJovic | #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

FOTO:STARSPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter