2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Macva v Crvena Zvezda from left Slavoljub Srnic goalkeeper Milan Borjan Nenad Krsticic Vujadin Savic Marko Gobeljic Filip Stojkovic Milan Jevtovic Veljko Simic Milos Degenek Sabac, 28.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MOGUĆ RASTANAK: Krilni napadač Zvezde na listi kluba iz Austrije!

Objavljeno: 06.06.19 u 09:58

Jedna od mogućih prpereka je visina obeštećenja pošto kupac ima ograničeni budžet, a konačna odluka pašće u naredne dve nedelje.

Golovi i dobre igre u Zemunu bile su preporuka za drugi mandat Veljka Simića u Crvenoj zvezdi. Nekoliko meseci je krilni napadač imao niz dobrih partija u crveno-belom dresu na tri fronta, a zatim je minutaža ‘opala’ u drugom delu sezone.

Ipak, postoji interesovanje Rapida iz Beča za bivšeg mladog reprezentativca Srbije i preko posrednika Austrijanci su se raspitivali za obeštećenje koje može da predstavlja prepreku pošto kupac ima određena ograničenja u budžetu za letnja pojačanja. Šampion srbije je izdvojio Zemunu 200.000 evra, plus dvadeset posto od dalje prodaje. Tako da i Zemun ima svoje planove u trasferu kada je u pitanju selidba u Evropu.

Ova opcija otvorena je naredne dve nedelje, a zeleno-beli imaće priliku da se uvere u kvalitet Simića i tokom priprema u njihovoj zemlji pošto se crveno-beli 17. juna sele u Vindisgarsten.

Simić je kao junior nastupao za Crvenu zvezdu i Bazel. Seniorsku je počeo u Bazelu, nastupao je kao pozajmljeni fudbaler u Domžalama, Šafhauzenu i Kjasu. Nakon čega je kratko nastupao za Viintertur, a potom je pre dolaska u Crvenu zvezdu nastupao u Zemunu. Prošao je sve mlađe selekcije Srbije. 

0
0

2 Komentara

  1. Zasto ga prodavati? mlad je i veoma opasan za protivnika, igrao je dobro u LS treba raditi sa njim malo na samopouzadnju i toj realizaciji, centaršut povratna lopta i bice jos bolji. Izmedju ostalog verovatno nema veliku platu i nije toliko na teretu da moraju da ga se otarase. Npr. onaj milunovic decko verovatno mnogo kosta klub, a teska kiksara od igraca u zivotu ne bi stavio da mi igra velike utakmice, Le talek je za njega izmislio fudbal a zelja da se bori na utakmicama 25puta manja od degeneka. Ivanic decko takodje nije nista pokazao, a ko zna koliko ga placaju. Moja velika zelja da Boaći udje u top formu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter