0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

KUMAN DIGAO PRAŠINU: Od De Lihta se očekuje, ali nije na nivou Van Dajka

Objavljeno: 06.06.19 u 15:47

Selektor Holanđana pričao je o verovatno jednom od najboljih defanzivnih tandema.

Ronald Kuman je na konferenciji pred duel protiv Engleske u Ligi nacije komentarisao svoje izabranike.

– Oni sigurno nisu slučajno ušli u polufinale Svetskog prvenstva i bili veoma blizu finala. Oni imaju sjajan tim i sigurno su jedan od favorita za Evropsko prvenstvo sledeće godine. Kolega Garet Sautgejt ima mnogo izbora za tim. Kada smo prethodni put igrali sa njima, bili smo inefriorni i znamo da nas očekuje težak meč. Sigurno smo sada bliži njima, ulazimo u meč puni samopouzdanja i verujem da možemo da pobedimo, ali moramo da budemo oprezni u svakom trenutku, rekao je Kuman, a zatim dodao:

– Srećni smo što imamo igrače kao što su Van Dajk i De Liht u timu. Ali, mislim da se od De Lihta ponekad previše očekuje. On sjajno napreduje i biće vrhunski defanzivac. Naravno, Virdžil je malo iskusniji. On je sada osvajač trofeja i mora da se svrsta među najbolje igrače na svetu. Matijs će sigurno jednog dana biti na tom nivou, ali mislim da je i dalje prerano očekivati takve partije od njega, dodao je Kuman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter