0
Fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

U NIZU LOŠIH, JEDNA DOBRA VEST: Jovetić i Savić ne igraju protiv tzv. Kosova, Marušić spreman

Objavljeno: 05.06.19 u 22:40

Već mesecima velike probleme Ljubiši Tumbakoviću prave povrede.

Ni ovoga puta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo crnogorska selekcija neće biti kompletna.

Poznato je da Tumbaković ne računa na povređenog Stevana Jovetića, a poznato je od skoro da ni Stefan Savić neće igrati protiv reprezentacije takozvanog Kosova. Među lošim vestima stigla je i jedna dobra, a tiče se Adama Marušića koji će ipak igrati za nacionalni tim.

– Stvari su jasne. U petak igramo protiv selekcije FS Kosova na svom terenu, a pobeda je jedina opcija. Razmišljamo samo u tom pravcu i tako se spremamo. Iluzorno je trošiti reči koliko će nam nedostajati Jovetić i Savić, ali ponavljam još jednom, pobeda je imperative i jedina opcija. Naš rival je kombinacija mladosti i iskustva. Poseduje kvalitet koji je prezentovao tokom Lige nacija i na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Odigrao je nerešeno sa Bugarskom. Podrška navijača bi nam mnogo značila jer je zaista teško igrati pred praznim tribinama. Moramo da budemo fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Ne smemo da se zalećemo, moramo da budemo pametni, mirni i strpljivi. Pre svega, moramo da zatvorimo sve prilaze svom golu, zatim da dobijemo bitku na sredini terena i naravno da materijalizujemo neku od prilika koju ćemo sigurno napraviti, rekao je defanzivac Lacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter