0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ ZA HS: Sa Tončevim sam se dogovorio za pet minuta, pravimo tim za trofej!

Objavljeno: 05.06.19 u 16:42

Fudbalski klub Radnički nastaviće i u novoj sezoni saradnju sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Za naš portal Lalatović je istakao da nije ni u jednom trenutku imao dilemu.

Na opšte oduševljenje navijača juče je objavljeno da je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev produžio saradnju sa iskusnim stručnjakom. Potpis na novi ugovor znači da će Radnički i u narednoj sezoni ‘pucati visoko’.

– Nisam mnogo razmišljao oko nastavka saradnje sa Radničkim. Kako sam ranije rekao, kada mi istekne ugovor, razgovaraću sa Ivicom Tončevim o nastavku saradnje i tako je i bilo, počeo je Lalatović razgovor za HotSport.

Lalatović je istakao da je do dogovora došlo veoma brzo i da nije bilo ‘natezanja’ ni sa jedne strane.

Bukvalno smo se dogovorili za pet minuta. Zadovoljstvo mi je i čast da nastavim saradnju sa klubom, pre svega zbog Ivice Tončeva. Imamo zajednički cilj, a to je da u narednoj sezoni odemo korak dalje i osvojimo trofej. Za to nam treba jak tim, jer su nam pojedini igrači otišli, ali dobio sam uverenje od strane Tončeva da će ispoštovati moje želje po pitanju pojačanja. Ne sumnjam da će tako i biti jer je do sada ispoštovao sve što smo se dogovorili. Verujem da ćemo sa Tončevim stvoriti moćni Radnički kao i da će dovesti pojačanja koja sam tražio. Ukoliko ne bude rezultata, za to ću biti kriv ja jer će tim činiti ljudi koje sam tražio. Siguran sam da ćemo u narednoj sezoni dati sve od sebe da ispunimo očekivanja prvog čoveka kluba i navijača i da nastavimo da donosimo radost našim navijačima, istakao je trener Radničkog Nenad Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter