0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Krstajić možda bez napadača Reala i još trojice igrača na Litvaniju!

Objavljeno: 05.06.19 u 00:02

Jun može biti veoma nezgodan mesec za selektore, a to će ovog puta na svojoj koži najbolje da osete Mladen Krstajić i Goran Đorović.

Pred ‘A’ timom Srbije su veoma bitna dva duela u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Rival u petak je Ukrajina u Lvovu, a potom u ponedeljak sledi duel sa Litvanijom.

Za derbi grupe sa Ukrajincima, ako Bog da i ne dođe do nekih povreda, četa Mladena Krstajića izaćiće u najjačem sastavu i svim raspoloživim snagama. Ipak, drugačija je situacija za duel sa Litvancima u Beogradu.

Naime, kako se taj meč igra 10. juna, a mlada reprezentacija Srbije prvi meč na Evropskom prvenstvu igra 17. juna, Krstajić bi mogao da bude ‘lišen’ usluga novog napadača Real Madrida Luke Jovića, štopera Nikole Milenkovića, krilnog napadača Nemanje Radonjića i Andrije Živkovića.

Oni bi trebalo da se priključe četi Gorana Đorovića i odrade bar nekoliko treninga pred turnir u Italiji i San Marinu sa ostatkom ekipe. Verovatno će na to zavisti rezultat iz Lvova. Konačnu odlulu da li Srbija bez ove četvorice igrača može na Litvaniju ili ne, doneće selektor Krstajić najverovatnije u subotu.

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20.45 igra protiv Ukrajine u Lvovu, a tri dana kasnije u isto vreme protiv Litvanije u Beogradu.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije na EP u Italiji igra protiv Austrije 17. juna u 18.30, Nemačke 20. juna od 21 čas i Danske 23. juna od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter