Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički večeras je obradovao navijače kluba dogovorivši nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem.

Uprkos pisanjima pojedinih medija da se Radnički ‘raspada’ i da se na “Čairu” sprema egzodus, navijači Radničkog dobili su lepe vesti.


Ambicije prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva jasno su su određene na početku sezone, a to je da klub naredne sezone napravi korak dalje. Upravo tome u prilog ide i odluka da se nastavi saradnja između kluba i Nenada Lalatovića.

Umesto ‘egzodusa’ Radnički će od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika Tončeva i Lalatovića. Nema sumnje da će navijače obradovati ostanak iskusnog stručnjaka, ali neće se klub tu zaustaviti.

Predsednik Radničkog Ivica Tončev rekao je za HotSport da će Radnički već od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima koji će biti konkurentan u Srbiji, ali i Evropi.

Nastavak saradnje sa Nenadom Lallatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ističe Ivica Tončev.

U prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog ispisali su istoriju oborivši mnoge rekorde. Prvi su stali na tabeli između Crvene zvezde i Partizana i sezonu završili na drugom mestu. Navijači će dugo prepričavati seriju Nišlija od trinaest pobeda u nizu. U narednoj sezoni očekuje se da Radnički ode i korak dalje. Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev najavljuje da najbolje tek sledi i da će velika imena stići na čair u narednim danima.

Pre potpisa Nenada Lalatovića Radnički je doveo i napadača Milana Makarića.