0
Evropske lige

GVARDIOLA PRELOMIO: Poznato gde španski stručnjak nastavlja karijeru!

Objavljeno: 03.06.19 u 15:17

U prethodnih nekoliko meseci Pep Gvardiola seljen je širom Evrope, a da bi zaustavio medijske spekulacije obelodanio je gde će da nastavi sa radom.

Navijači Mančester Sitija mogu da odahnu, Pep Gvardiola ostaće i naredne sezone u Sitiju, a imaće težak posao da odbrani sve što je ove osvojio.

Sledeće sezone počinjemo od nule. Ima pet veoma dobrih i ujednačenih timova u Premijer ligi, a upravo to čini engleski šampionat teškim takmičenjem. Videćemo šta će da se desi naredne sezone, rekao je Gvardiola engleskim medijima.

Novinari su ga upitali i o rivalstvu sa Liverpulom. Ekipa Jirgena Klopa u stopu je ove sezone pratila Siti sve do same završnice sezone. 

– Naše rivalstvo je prelepo. Ali ne samo sa njima. Barsa i Liverpul su dobri timovi, uživanje je voditi te taktičke ratove. ‘Crveni’ su šampioni Evrope i veoma su jaki, zaključak je Gvardiole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter