1
Evropske lige

KANJIZARES NA UDARU ZBOG ISKRENOSTI: Legendarni golman o Rejesovoj pogibiji, da li je prerano za ovakve reči?

Objavljeno: 02.06.19 u 18:00

Fudbalski svet još uvek je u šoku nakon prerane smrti Hoze Antonija Rejesa, a samo dan kasnije oglasio se Santjago Kanjizares, i svojom izjavom izazvao veliki broj negativnih komentara.

Naime, Kanjižares je u jeku poruka tuge i opraštanja od bivšeg igrača Real Madrida, Arsenala, Sevilje istakao da je u redu žaliti zbog pogibije, ali…

– Pored njega poginule su još dve osobe. Rejes ne zaslužuje tretman heroja, ali moliću se za njegovu dušu, napisaoje Kanjizares.

Rejes je nastradao u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo zbog velike brzine kretanja u trenutku kada je vozilom upravljao nekadašnji reprezentativac Španije.

Kanjizaresove reči dodatno dobijaju na težini ako se uzme u obzir da je po završetku fudbalske karijere prešao u reli vozače. Ipak, mnogi su legendi Real Madrida i reprezentacije Španije zamerili trenutak koji je odabrao za ovakav stav, nekima je zasmetala sama ideja iza Kanjizaresovog tvita, dok je jedan deo navijača stao u odbranu ovakvog stava.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Kakva legenda Real Madrida, jel ste vi normalni? On jeste igrao za Real Madrid, ali to skoro niko ne zna. On je legenda Valensije, skupio je preko 300 utakmica za Valensiju dok je za Real odigrao nekih 50ak

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter