Igrac je dobio ponudu da se posle Turske preseli u Beograd, a uskoro se čeka odluka momka koji je igrao za Omoniju pod palicom trenera šampiona Srbije.

Prva opcija Crvene zvezde da nasledi Milana Rodića je Karim Hafez (23) reprezentativac Egipta, koji je nedavno završio misiju u Kasimpasi. Posle isteka pozajmice u Turskoj igrač Vadi Degle je slobodan u izboru kluba mada je dobio uslove za ostanak u Istanbulu.


Ipak, posle dva kluba iz ove zemlje, pošto je Hafez prvi deo sezone proveo u Bašahšehiru odlučio je da promeni zemlju. U trku se ozbiljno, kako saznaje HotSport uključila Zvezda i poslala je zvaničnu ponudu levom beku.

Ovaj igrač je izbor trenera Vladana Milojevića sa kojim je sarađivao u Omoniji, a u Evropi se pojavio još kao tinejdžer u dresu Lirsa zajedno sa nekadašnjim golmanom i aktuelnim trenerom golmana kadetske ekipe crveno-belih Bobanom Bajkovićem.

– Kao klinac Hadez je pokazao odličan potencijal. Proveli smo godinu dana zajedno i uverio sam se da je kvalitetan i da ima sjajnu brzinu. Tehnički je veoma potkovan, igra dobro u oba pravca, a stekao je dovoljno iskustva u Evropi, što je veoma bitno. Voleo bih dođe kod nas – istakao je Bajković za HotSport.

Crveno-beli žele da posle dve godine prodaju Rodića, a ostaje da se sačeka rasplet ili da se potraži novo rešenje mada u Ljutice Bogdana očekuju da započetu misiju odrade uspešno.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.