0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA KINE: Stanojević slavio, ‘Piksi’ remizirao

Objavljeno: 01.06.19 u 15:30

U Superligi Kine odigrano je danas pet mečeva. Stanojevićev Peking je ubedljivo slavio, dok je nekadašnji selektor Srbije zabeležio remi.

Peking Renhe – Tjanin Tianhaj 2:0

U derbiju začelja sastali su se Peking i Tjanin. Gosti su četiri meča bez pobede, a negativan niz fenjeraš je nastavio i večeras. Sve je krenulo po zlu za goste u 16. minutu kada je Žang Čen autogolom doneo prednost domaćem timu. Izabranici Aleksandra Stanojevića potvrdili su sigurnu igru u 69. minutu kada je Makete Diop postavio konačnih 2:0. Ovo je druga pobeda nad ekipama iz Tjanjina u dve nedelje.

Gvangžu RF – Hebei 2:2

Nakon poraza od Šandonga domaći sastav delimično je uspeo da zaleči rane u meču protiv autsajdera Hebeija. Loše je krenulo po Stojkovićevu četu, poveli su gosti u 30. minutu, Hang Ren je bio strelac. U drugom poluvremenu Stojkovićevi fudbaleri pokušali su da pruže otpor, Saba je u 52. minutu poravnao rezultat, ali je Vang Kuming u 63. minutu postavio konačan rezultat 1:2. Jang Jihong je postavio konačan rezultat u 86. minutu. 

Šandong Luneng – Juangsu Suning 1:1

Obe ekipe nalaze se u borbi za sam vrh tabele. Šandong je u meč ušao sa tri boda prednosti u odnosu na Jiangsu, a izjednačena igra donela je podelu bodova u meču. Nakon uspavanke u prvom poluvremenu Gracijano Pele je u 65. minutu doneo prednost domaćem sastavu, a Eder je golom u 81. minutu postavio konačan rezultat.

Šangaj Šenhua – Čonging lifan 0:0

Gosti su u meč ušli kao veliki favoriti, ipak očekivanja nisu opravdali. Šangaj se nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli i očekivalo se da šestoplasirani Čonging može do pobede. Nažalost gostujućih navijača inicijativa koju su imali nije im donela rezultatsku prednost, te će domaći koji ne znaju za pobedu u poslednjih pet mečeva biti zadovoljniji.

Vuhan Žal – Šenžen 1:0

Derbi sredine terena pripao je domaćem sastavu. Iako su gosti imali svojih prilika na kraju se kući vraćaju poraženi. Baptistao je doneo prednost Vuhanu u 42. minutu. Na početku drugog poluvremena imali su gosti priliku da izjednače, ali je Presiado bio neprecizan sa bele tačke.

Superliga Kine 12. kolo

Peking Renhe – Tjanin Tianhaj 2:0 (1:0)
(Ženg 16 ag, Diop 69)

Gvangžu RF – Hebei 2:2 (0:1)
(Saba 52, Jing Jihong – Hang 30, Vang 63)

Šandong Luneng – Juangsu Suning 1:1 (0:0)
(Pele 65 – Eder 81)

Šangaj Šenhua – Čonging lifan 0:0

Vuhan Žal – Šenžen 1:0 (1:0)
(Batistao 42)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter